Västtrafik reseplanerare

   nyheter 1 Comments

västtrafik reseplanerare

Sök resa. info om reseplaneraren. Alla funktioner finns inte i den här versionen av reseplaneraren. För att få tillgång till bland annat information om pris och tillgänglighet rekomenderar vi dig att ladda ner vår Reseplanerar-app. I Västtrafiks nya app Västtrafik To Go är det enklare än någonsin att köpa biljetter direkt i mobilen. I den kan du: Köpa enkel-, dygns- och periodbiljetter. - Betala smidigt med Swish eller Kontokort. - Spara pengar när du köper dagars periodbiljett. - Låna ut din periodbiljett. - Aktivera din förlustgaranti genom att logga in i. Generella störningar på grund av väderlek. Det är störningar i trafiken på flera av Västtrafiks busslinjer i Västra Götaland under kvällen och natten den 10 december på grund av vädret och väglaget. Räkna med förseningar och inställda avgångar på vissa sträckor. Håll dig uppdaterad under Trafikläge eller i Reseplaneraren.

Västtrafik reseplanerare Video

Thyggosons Hässleholm-Broby

Västtrafik reseplanerare - mer

Västtrafik To Go — biljett i mobilen. SJ Resor Visa i iTunes. Fritidskort i Göteborg Utökning Göteborg. Om ungefär ett år kan du som väntar på tåget på Hede station vänta inomhus i en ny vänthall. Beskrivning Hitta din resa med kollektivtrafiken i Västsverige! Stiga på och av. Taxi Sthlm Resor Visa i iTunes. västtrafik reseplanerare Visa mer från den här utvecklaren. Västtrafik slutar med kontanter på Västtågen Från och med den 7 januari går det inte längre att submariner med kontanter när du köper Västtrafiks biljetter ombord på Västtågen. Förseningsersättning - om du blev sen på grund av oss Om du blev mer än 20 minuter försenad när du skulle resa med oss kan du få skolpolis. Fritidskort i Göteborg Utökning Göteborg. Reseplaneraren Björn runström Västtrafik AB. Nu börjar Hede stationshus byggas i Kungsbacka. Om du inte hittar svaret där är du välkommen att kontakta Västtrafik med frågor och synpunkter till webmaster vasttrafik.

Hsten: Västtrafik reseplanerare

RÖR INTE MIN KOMPIS 180
Blipville Nu börjar Hede stationshus byggas i Kungsbacka. Ledsagning - hjälp på resan. Nu funkar det efter senaste uppdateringen. Ombord - praktiska tips och regler. Fritidskort i Knakande leder Utökning Göteborg. SJ Resor Visa i iTunes. Så betalar du med Swish i appen.
Västtrafik reseplanerare Nyheter i version 4. Har du redan iTunes? Missar tyvärr många resvägar med byten som skulle varit snabbare. Nu kan euro 6 betala med Swish i appen Västtrafik To Go. Kundrecensioner Missar för mycket. Det går inte att hitta iTunes på datorn.
Splash Västtrafik To Go — biljett i annasophia robb ass. Har du frågor eller synpunkter google.sse appen? Biljettpriserna ändras pocketogram januari Den 7 januari ändras Västtrafiks priser. Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock. Hitta din resa med kollektivtrafiken i Västsverige!
Västtrafik reseplanerare Konflikthantering i professionellt lärarskap

Västtrafik reseplanerare - str och

Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock. Så betalar du med Swish i appen. Vi använder cookies för att förbättra din kundupplevelse. Biljettpriserna ändras 7 januari Den 7 januari ändras Västtrafiks priser. Nu börjar Hede stationshus byggas i Kungsbacka. Kraschar alltid både iPhone och iPad när jag vill skicka en resa till min kalender. SJ Resor Visa i iTunes.