Dishonored 2

dishonored 2

Arbetslag. Regissör, Harvey Smith, Raphaël Colantonio. Manusförfattare, Harvey Smith, Terri Brosius, Austin Grossman, Sachka Duval. Speldesign, Dinga Bakaba. Musik, Daniel Licht. Grafikdesign, Sebastien Mitton. Spelserie. Föregångare, Dishonored. Distribution. Internationell, 11 november Datorspelsportalen. Återvänd till en unik värld med mord och intriger i Dishonored 2 till PlayStation 4. Vi blir inte överösta med nyheter – men valfriheten, de storslagna miljöerna och förvaltandet av ett klockrent koncept för Dishonored 2 till en riktig fullträff.

Dishonored 2 - barn ver

Dishonored 2 är ett datorspel i genren actionäventyr och sneak 'em up utvecklat av Arkane Studios och utgivet av Bethesda Softworks. Nyhet Spelbranschen igår Det kan göras med hjälp av mitt välslipade svärd som åker rakt in i någons halspulsåder, eller genom att smyga mig fram och söva ner ondingarna en efter en utan att göra ett enda ljud ifrån mig. Du får då spela spelet helt utan dessa, vilket givetvis blir svårare om du tänkt spela genom Dishonored 2 utan att döda någon. Upplevelsen har en estetik och en känsla som direkt går att sätta fingret på och som jag omedelbart förälskar mig i. dishonored 2

Dishonored 2 - jag

Recensioner från gamla spela-bloggen hittar du här. Dishonored 2 är mer av samma, det är ett mycket bra spel hade jag sett det som ett eget spel, inte en uppföljare hade jag gillat det mer som trots det lämnar mycket att önska. Ej beställbar Till butiken. Digitalt vardagsliv med Klart hon ska få komma hem till sina barn. Den skadade mannen gick en dramatisk död till mötes innan han hann ge mig koden till kassaskåpet där doseringsinformationen fanns så jag fick leta upp koden själv, öppna kassaskåpet, tillverka botemedlet och rädda forskaren.