Bokenäs

bokenäs

Bokenäset är det näs som utgör den västra delen av Uddevalla kommun. På näset finns Bokenäsets församling som har bidragit till namnet (Bokenäs syftar dock på ett mindre näs). Norr om Bokenäset finns Stångenäset och mellan dessa näs ligger Gullmarsfjorden. Bokenäset är känt för sin rika natur, bland annat. Hyr din stuga, lägenhet i Bokenäs direkt av ägaren utan dyra mellanhänder. Bra utbud av stugor i hela Sverige till rätt pris. Bokenäset Hotell & Konferens ligger i Bohuslän och har fantastisk utsikt över havet samt ett privat strandområde.

Bokenäs Video

Bokenäs represent! Bokenäs uthyraren för galenskaparna och after shave. Närmaste flygplatserna Göteborg-Landvetter flygplats 77,5 km. Ditt avresedatum är ogiltigt. Språk Lägg till länkar. Kyrkan är vitrappad och har romansk anläggning med långhus, kor och halvrund absid samt vapenhus som utgör bottenvåningen av ett rödmålat torn. Tornet i trä är från talet. bokenäs

Bokenäs - klart lysande

Copyright © — Booking. Version för surfplatta Mobilversion Ditt konto Ändra din bokning online Bli affiliatepartner Booking. Reglerna för avbokning och förskottsbetalning varierar beroende på rumstyp. Visionen för recensioner Vi tror att recensioner och boendenas svar kommer ge ett brett spektrum av åsikter och upplevelser som kommer vara avgörande för att hjälpa gäster att fatta välgrundade beslut om var de ska bo. Här njuter du av och handlar hembakat, närproducerat och av fantastisk god mat.